ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan, declarată incompatibilă de ANI! Urmează Aurelia Simionică?

Emilia Arcan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ a fost declarată, luni, incompatibilă de Agenţia Naţională de Integritate pentru că deţine calitate de administrator al unei societăţi comerciale.
Emilia Arcan a declarat că va ataca în instanţă decizia ANI şi crede că va câştiga acest proces.
”Am înfiinţat în anul 2006 o firmă pe care am suspendat-o imediat până în 2009 când am cerut la Registrul Comerţului să o dizolve. Am primit hotărâre judecătorească pe baza căreia se acceptă solicitarea mea şi că va începe procesul de dizolvare a firmei. Nu am urmărit mai departe ce se întâmplă şi am aflat acum că de fapt firma nu a fost dizolvată. Nu am avut niciodată actitivate pe această firmă, nici măcar un leu şi asta se poate dovedi cu acte de la Direcţia de Finanţe”, a declarat Emilia Arcan.
Emilia Arcan se află la primul mandat de consilier judeţean. Aceasta este preşedinta organizaţiei de femei a PSD Neamţ şi vicepreşedintă a organizaţiei de femei PSD la nivel naţional.

În mod normal, aceasta ar trebui să primească un loc eligibil pe lista PSD Neamţ la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor. Dacă va rămâne incompatibilă, Emilia Arcan îşi poate lua adio de la orice funcţie aleasă sau numită în administraţie.

Se pare că următoarea pe lista incompatibililor va fi preşedinta PSD Piatra Neamţ, Aurelia Simionică. Acesteia i s-a pregătit deja dosarul la ANI care o va scoate din cursa pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, dar şi pentru consiliu local, consiliu judeţean şi Parlament.

Articolul anterior

De ce recurg tinerii la droguri?

Articolul următor

Zeci de mii de conturi pe internet ale Statului Islamic au fost atacate de Anonymous

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.