ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan: Scrisoare către prietenii mei

Scrisoare către prietenii mei!

Bun găsit, la ceas de An Nou!
 
Dragii mei, deși poate ar trebui să mă adresez cu „Stimată ziaristă“, „Stimate ziarist“, dar vă simt oameni apropiați sufletului meu, oameni dragi mie, așa că vreau să sparg zidul răcelii care ne-ar putea ține la distanță printr-o adresare protocolară!
Mie mi-a dat Dumnezeu anul 2016 special de-adevăratelea, în care mi-ați fost alături la bine și al greu și pentru asta vreau să vă mulțumesc!
Am trecut prin experiențe noi, care, datorită dumneavoastră și profesionalismului de care dați dovadă zi de zi, au ajuns în spațiul public și m-ați făcut să mă simt un om cu responsabilități, cu reușite și cu aprecieri obținute de la cei din jur!
Astăzi vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine! Poate uneori v-ați sacrificat familia, pe cei dragi, ați renunțat la ceea ce v-ar fi plăcut să faceți, ca să aveți timp să redactați o știre despre mine!
Ați scris frumos și fiece cuvânt al dumneavoastră, pentru mine a contat enorm!
V-am așteptat din fiecare zi știrile, criticile, aprecierile! Am ținut cont de remarcile făcute cu vârful subțire al condeiului pe care îl mânuiți cu măiestrie! Și vă promit că la fel de atentă voi fi și de acum, chiar dacă fizic va exista o distanță între mine și presa nemțeană!
Dragii mei, e vremea să vă doresc să aveți parte de sănătate, de oameni dragi în jur și de reușite profesionale! Fie ca mâinile de fier ce cu eleganță le țineți acoperite în mănuși de catifea, să scrie frumos în cotinuare! Să aveți știri tari, așa cum vă place să spuneți! Și să aveți subiecte frumoase, căutate de cititorii, de ascultătorii, de telespectatorii dumneavoastră!
Un an cu bun, cu bune și cu bine!
La multi ani!
Cu respect si aleasa pretuire,
Emilia ARCANfelicitare-emilia-arcan-anul-nou-2017

Articolul anterior

Senator PSD Emilia Arcan: La mulți ani, dragii mei!

Articolul următor

Invitația primarului orașului Tîrgu Neamț, Vasilică Harpa, cu ocazia Anului Nou 2017

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *