ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan, singurul politician din Neamț care își aduce aminte de jurnaliști și când nu are nevoie de ei!

”La mulți ani, dragi prieteni din presă!

Azi, 3 mai, se aniversează în întreaga lume Ziua Mondială a Presei Libere! La mulți ani, dragi prieteni ai pixului și tastelor!

Dintotdeauna v-am considerat prietenii mei și mă simt onorată de așa cunoștințe! Nu de puține ori mi-ați făcut zilele frumoase și vă garantez că mereu am ținut cont de mesajele transmise, de semnalele de alarmă trase. 

Vă admir pentru devotamentul de care dați dovadă, căutând zi de zi să scoateți la iveală adevărul! Vă apreciez pentru tăria cu care luptați pentru a schimba lucrurile mai puțin bune în lucruri bune! Și vă invidiez pentru că puteți să puneți înaintea oricui, pe primul loc meseria, „uitând“ de familii, de prieteni, de pasiuni!

Felicitări dragi prieteni, pentru rezistența continuă într-o lume a frământărilor, a luptelor, a democrației înțelese în fel și chip!

Vă admir, să prețuiesc și contați pe disponibilitatea mea, oriunde mă va trimite viitorul! 

La mulți ani, dragi ziariști! Vă felicit din suflet și parcă simt un regret că de ziua dumneavoastră, nu e vâlvă pe nicăieri! Sunt convinsă însă că prietenii pixului și tastelor nu pot lăsa știrile fierbinți pentru o cupă de șampanie! Dar, de ziua jurnaliștilor, trebuie să vă faceți timp să vă puneți o dorință! Eu vă doresc să vi se împlinescă! La multe știri fierbinți!

Cu prietenie și prețuire, Emilia ARCAN”

Articolul anterior

Ioan Chelaru ar putea fi ales judecător al Curții Constituționale

Articolul următor

Cele mai liniște sărbători de Paști din ultimii ani în județul Neamț

Un comentariu

  • Nu viitorul vatrimite doamna.Va faceti loc dv.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.