ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu Nazare: ”Guvernul PNL NU taie bani! Ionel Arsene face ce știe mai bine: minte! Și o face cu nerușinare!”

”Guvernul PNL nu taie bani iar Ionel Arsene face ce știe mai bine: minte, și o face cu nerușinare!”. Declarația îi aparține senatorului PNL Eugen Țapu Nazare și vine ca reacție la postarea pusă de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, prin care acesta spunea că guvernul liberal taie la rectificarea bugetară din banii alocați copiilor cu nevoi speciale din Neamț.

”Guvernul PNL nu a tăiat, la rectificarea bugetară, din drepturile copiilor cu cerințe educaționale speciale din învățământul special desfășurat la nivelul județului Neamț. Este o informație incorectă răspândită de președintele PSD Neamț. Deși a fost sancționat de nemțeni pentru contraperformanțele administrative, la alegerile europarlamentare și, mai apoi, la cele prezidențiale, Ionel Arsene, continuă dezinformările și răspândirea de știri false. Recent, o văicăreală a plecat dinspre președintele Consiliului Județean Neamț, preocupat, chipurile, de alocațiile bugetare pentru copiii cu handicap, care ar fi fost tăiate. În mod normal, unui asemenea personaj, ipochimen, nu merită să i se răspundă, dar, pentru că afirmațiile sale pot stârni îngrijorare în rândul categoriilor menționate mai sus, trebuie să o facem. Și să spunem adevărul. Iar adevărul este că Guvernul PNL nu taie niciun leu de la copiii cu nevoi speciale”, a spus senatorul Eugen Țapu Nazare.

Parlamentarul liberal i-a cerut demisia lui Ionel Arsene din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, pentru că nu știe să citească un proiect de buget și răspândește știri false.

”Ceea ce Ionel Arsene susține că a văzut este, de fapt, o rectificare bugetară a sumelor care au rămas necheltuite, la acest capitol. Atât și nimic mai mult. Copiii cu nevoi speciale vor avea în contiuare finanțarea asigurată, iar economiile înregistrate la acest capitol sunt redirecționate spre alte capitole bugetare. Acum, fie Ionel Arsene nu știe să citească un proiect de buget, fie răspândește, cu bună știință, știri false. În ambele situații, trebuie să plece din fruntea Consiliului Județean Neamț”, a mai spus senatorul liberal Eugen Țapu-Nazare.

Senatorul PNL Neamț a prezentat și dovezile că nu s-au tăiat banii copiilor ci doar au fost realocate sumele necheltuite.

Articolul anterior

Polițiștii locali din Piatra-Neamț, razii în autobuzele de călători

Articolul următor

Cum se circulă pe drumurile naționale din Moldova după primul val de ninsori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *