ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu-Nazare: ”Ministrul Transporturilor pierde trenul pentru Moldova!”

Preocupați de luptele împotriva premierului liberal Florin Cîțu, de  flash-urile camerelor de luat vederi, dar și de noile alianțe cu PSD și AUR, miniștrii de la USR-PLUS par să scape tot mai mult frâiele din mâini. Este tot mai evident că pentru ei actul de guvernare trece în plan secund.

După ce ”s-a remarcat” cu sutele de copii care au stat în câmp zeci de ore în trenul Constanța – Timișoara, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mai pierde un tren: cel al construcției tronsonului Buzău – Focșani, din Autostrada A7. Anunțată cu mare tam-tam, licitația pentru acest sector de drum, care trebuia să fie organizată în luna august, a fost amânată. 

Păi cum vine asta? Promovăm doar ce ne convine, să lăsăm impresia că muncim pentru Moldova, dar ne ascundem când eșuăm? Un lucru trebuie să fie clar: guvernarea e ceva serios, nu e o joacă. Ea presupune și seriozitate, și știință, și putință. Și, desigur, și transparență. 

Ori o fi pălăria Transporturilor prea mare pentru Cătălin Drulă și prietenul său din Moldova, un deputat de Neamț care nu contenește să-l ridice în slăvi? 

 

Eugen Țapu-Nazare

Chestor al Senatului României

Articolul anterior

Deputatul Mara Calista (PNL Neamţ): Vaccinare gratuită împotriva HPV până la 18 ani

Articolul următor

Ce puteţi urmări duminică la „NEAMŢ ART FESTIVAL, SPAŢIU DESCHIS CULTURII”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *