NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Modernizarea serviciilor de sănătate prin fonduri nerambursabile substanțiale”

Zona serviciilor de sănătate poate accesa sume nerambursabile substanțiale pentru a investi în modernizare și pentru a crește, astfel, calitatea actului medical. Cei care vor să investească în servicii medicale și care depun proiecte pot beneficia de o sumă cuprinsă între 50.000 euro și 200.000 euro, la care se adaugă o cofinanțare proprie a beneficiarilor, de 15% din valoarea grantului solicitat.

Potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului referitoare la aceste finanțări, cu fondurile nerambursabile se pot achiziționa echipamente și dispozitive medicale și alte accesorii necesare desfășurării actului medical. Sunt eligibile activităţile de asistenţă spitalicească, cele de asistenţă medicală generală și specializată, asistenţă stomatologică și alte activităţi referitoare la sănătatea umană.

Chiar din luna august 2020, cei interesați vor avea la dispoziție ghidul solicitantului și o platformă electronică, unde vor putea depune proiectele online. Proiectele vor fi supuse evaluării, iar contractele se vor încheia tot anul acesta. Pe lângă granturile de investiții în valoare totală de 550 de milioane de euro, Guvernul PNL mai pune la dispoziție alte 350 de milioane de euro, finanțări destinate capitalului de lucru, cu o valoare a granturilor cuprinsă între 2.000 și 150.000 euro, precum și micro-granturi (100 de milioane de euro) cu o valoare de 2000 de euro per beneficiar.

În ciuda opoziției PSD, Guvernul PNL continuă să aplice Planul Național de Investiții și Relansare Economică, cel mai amplu program economic național din ultimii 30 de ani, axat pe investiţii şi măsuri pro-active pentru companiile româneşti, pentru tinerii antreprenori, pentru tinerii fermieri şi pentru angajaţii care au revenit din şomaj tehnic sau de la muncile sezoniere de peste hotare. Un adevărat plan de reconstrucție rapidă a României, care nu mai poate fi amânat și pe care liberalii înțeleg să-l aplice în ciuda oricăror piedici.

Articolul anterior

În plin focar COVID la Căminul de bătrâni Roznov, directorul și-a luat concediu pentru … campanie electorală!

Articolul următor

Direcția Silvică Neamț – Anunț privind organizarea licitației intermediare pentru vânzare masă lemnoasă pe picior

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *