ISSN 2457 - 3973

Eugen Ţapu Nazare (PNL): Pensiile speciale discriminează cetăţenii!

Preşedintele comisiei economice a Senatului, liberalul Eugen Ţapu Nazare s-a declarat, duminică, împotriva pensiilor speciale şi a precizat, într-o conferinţă de presă, că acestea sunt incorecte şi discriminează cetăţenii.
Senatorul Eugen Ţapu Nazare a acuzat totodată PSD că, în calitate de partid care a propus proiectul în Parlament, nu a fost interesat de părerea cetăţenilor.
”Realitatea e clară, PSD este pentru privilegii iar PNL este împotriva privilegiilor. Vă reamintesc că legea a fost retrimisă în Parlament de către preşedintele Iohannis, ca gest că dezaprobă această idee. PNL a fost împotriva legii şi prima oară şi a doua oară. Prima oară, în iunie, PNL a votat contra, iar a doua oară, în această săptămână, parlamentarii PNL au părăsit sala de plen. Nu am dorit să alimentăm moara de zvonuri a PSD-ului, care ar fi început să vorbească despre faptul că şi liberalii au susţinut legea. Am plecat din sală ca să fie clar cine şi-a votat pensie specială şi cine nu”, a declarat Eugen Ţapu Nazare.
În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele comisiei economice a Senatului a dat exemplul preşedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus care a declarat public că refuză să solicite pensie specială pentru mandatele de parlamentar.
”PNL îl are pe Quintus, PSD îi are pe Iliescu şi Năstase. În legătură cu pensiile pentru aleşii locali, PNL are aceeaşi poziţie şi anume că nu susţinem privilegiile. Vrem însă ca primarii şi viceprimarii să fie salarizaţi mai bine, pentru că au răspunderi importante pentru localităţile pe care le conduc. Deci pensii la fel, dar salarii mai mari. Aşa e corect dacă vrem administraţii locale performante”, a mai declarat preşedintele comisiei economice a Senatului, liberalul Eugen Ţapu Nazare.

Articolul anterior

Moș … E-ON arde tot ce prinde! Un șoc de tensiune a păgubit zeci de pietreni din Precista!

Articolul următor

Parfumurile și odorizantele dăunează dăunează grav sănătății!

Un comentariu

  • cele afirmate nu constitue decat pura demagogie si mult populism.ca sa ne prosteasca, fiindca la anul sunt alegeri lupii imbraca cojoc de oaie si devin mioritici.toti parlamentarii si-au dorit sacul cu bani in frunte cu presedintele johaniss.nu a contat ca 50%din populatie este la limita subzistentei.si pentruca la alegeri conteaza foarte mult primarul si vicele da-le si lor sa le ajunga.nu a fost valabila zicala de la c.a.p”la toamna ne mai dati ceva sau ajunge cat am luat” ei au luat cat au putut.suntem niste oameni vai de mama noastra si fara coloana.cand vor trai acesti impostori in romania reala?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *