ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”PSD să scoată din sertare proiectul de lege care interzice eliberarea condiționată a criminalilor!”

Un proiect de lege prin care se interzice eliberarea condiționată a criminalilor zace de opt luni în Camera Deputaților, acolo unde PSD deține, împreună cu aliații săi, majoritatea. O lege care a fost adoptată responsabil în Senat, dar pe care PSD a refuzat sistematic să o introducă pe ordinea de zi. PNL solicită imperativ PSD să ia în discuție această lege și să trateze cu maximă responsabilitate siguranța cetățenilor.

Zilele trecute, o nouă dramă a zguduit România. O fată de 17 ani a fost arsă de vie, iar acum se zbate între viață și moarte. Autorul, un fost condamnat la închisoare pe viață pentru cinci crime, dar eliberat în baza Legii Recursului Compensatoriu, din anul 2019. Aceeași lege care a lăsat liberi pe străzi circa 20.000 de infractori eliberați înainte de termen, printre ei violatori, tâlhari și criminali. Unii dintre ei s-au reîntors în închisoare, în urma săvârșirii unor acte de violență.

Dacă această lege ar fi  fost adoptată, această faptă abominabilă nu s-ar fi produs. Pentru că autorul ar fi fost după gratii, nu liber pe străzi.

Eugen Țapu Nazare

Viceliderul Grupului PNL din Senatul României

Articolul anterior

Prim-ministrul Orban: Vor fi permise slujbe religioase în interiorul bisericilor cu participarea credincioșilor!

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț- noi facilități fiscale pentru contribuabili!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *