ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Cum arată Ștrandul Piatra-Neamț a doua zi după inundații (foto-galerie)

Încercând să trecem peste comunicatele primite de la oficialități, am mers și astăzi în Ștrandul Piatra-Neamț pentru a vedea cu ochii noștri efectele viiturilor produse marți seara.

Peste 50 de angajați ai Publiserv se aflau atât pe Aleea Tineretului (strada care duce spre ștrand) pentru a curăța carosabilul de aluvuni și lemnele aduse de torenți, dar și în ștrand. Aici, lucrurile sunt cu adevărat grave în condițiile în care viiturile au distrus infrastructura rutieră dar au intrat și peste terenurile de sport și în căsuțele turistice.

De asemenea, și o parte dintre terasele de la intrarea în ștrand sunt acoperite de nămol și lemne. Spațiile verzi băltesc și la această oră.

Zeci de tone de nămol, pietriș și lemne au fost strânse de angajații Publisesv iar acțiunea este departe de a se fi încheiat.

Iată un foto-reportaj de la fața locului,

Articolul anterior

Bidon în care ar fi 200 grame de mercur, descoperit în curtea unei case din Piatra-Neamț

Articolul următor

Polițiștii nemțeni ies în stradă! ”Ne-am săturat să fim bătaia de joc a unui sistem corupt, ticălos, ucigaș de polițiști!”

2 Commentarii

  • Sa traiasca baietii care defriseaza pe Cernegura. Au mai fost ploi si mai rele decat cea de aseara, dar acum se vede crima defrișărilor masive

  • Sa va duceti sa le multumiti baietilor aia care rup Cernegura in doua, aia de aoclo imediat dupa strand de pe portiunea aia dreapta cum vii spre oras, ca ii vezi cu caii in fiecare zi facand „treaba” in padure 🙂 Dar ii doare pe toti undeva de ce fac ei, in special pe autoritati…frumos !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular