• 8 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Interviu cu noul preşedinte al PNL Neamţ, George Lazăr

Reporter: Domnule George Lazăr, aţi fost ales preşedintele filialei PNL Neamţ. Cu ce gânduri primiţi aceste rezultate?

George Lazăr: Cu bucurie şi mulţumire faţă de întreaga echipă PNL Neamţ, cu speranţă spre viitor şi cu multă responsabilitate.

Reporter: Care sunt primele decizii pe care ar trebui să le luaţi în noua postură, de preşedinte al PNL Neamţ?

George Lazăr: În primul rând, PNL Neamţ ar trebui să se definească, de acum încolo, ca o echipă solidă, o echipă unită, în care şi concurentul de astăzi, Laurenţiu Leoreanu. şi echipa domniei sale să fie în echipa PNL şi să fim cu toţii o forţă. Mergând mai departe, dacă vorbim de reformă – interesul meu este să aducă înspre PNL, ca membri, ca simpatizanţi, în primul rând oameni de afaceri, şi să avem deschidere către tineri.

Reporter: Luaţi PNL Neamţ la cu un anumit bagaj de voturi. Unde vedeţi PNL Neamţ la finalul anului 2024, atunci când avem patru runde de alegeri.

George Lazăr: Văd PNL Neamţ câştigător în 2024 la toate alegerile, inclusiv la Consiliul Judeţean Neamţ. Aceasta este prioritatea, targetul nostru, al PNL Neamţ.

Reporter: Pentru că vorbiţi de CJ Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare a spus mereu că sunteţi cel mai potrivit candidat pentru preşedinţia CJ Neamţ. Vă asumaţi, de astăzi, această luptă politică, să fiţi vârful săgeţii liberale pentru preşedinţia CJ Neamţ?

George Lazăr: Îmi asum să fiu prieten cu toţi colegii, să fiu un lider al PNL Neamţ iar partidul să câştige alegerile în 2024.

Reporter: Deci în momentul de faţă nu vă gândiţi la candidatură?

George Lazăr: Acum vorbim despre echipă iar echipa îşi va defini candidaţi pentru alegerile locale şi parlamentare din 2024.

Reporter: S-a încheiat o luptă la Neamţ, urmează bătălia pentru preşedinţia PNL. Nu aţi ascuns că îl susţineţi pe premierul Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL. Cum credeţi că va reacţiona filiala PNL Neamţ la alegerea d-voastră, în contextul alegerilor naţionale.

George Lazăr: Am speranţa că filiala PNL Neamţ şi delegaţii care vor fi la congresul din 25 septembrie vor vota în bloc Florin Cîţu – preşedinte al PNL, pentru că este premierul României, trebuie să fie şi preşedintele partidului. Este un om normal, simplu, ca noi toţi ceilalţi şi este un prieten bun.

Notă foto: Prim-ministrul Florin Cîţu (stânga), secretarul general al PNL, Robert Sighiartău (centru) şi preşedintele PNL Neamţ, prefectul George Lazăr (dreapta)

Articolul anterior

George Lazăr – noul președinte al PNL Neamț cu peste 67%

Articolul următor

Președintele PNL Neamț, George Lazăr: „PNL Neamț înseamnă, întâi de toate, echipă!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *