ISSN 2457 - 3973

Explozie într-o garsonieră din Bicaz. Un bărbat a fost rănit.

Un bărbat a fost rănit, vineri seara, în urma unei explozii care s-a produs într-o garsonieră de pe strada Dimitrie Leonida din orașul Bicaz.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare,  pompierii militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii voluntari au constatat că în interiorul locuinței ardeau articole de îmbrăcăminte. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. În urma exploziei a rezultat o victimă,  proprietarul locuinței (bărbat de aproximativ 60 de ani) care prezenta arsuri la nivelul capului și la membrele superioare. Bărbatul a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital. Explozia a produs pagube în interiorul garsonierei și la două garsoniere de vis-a-vis (au fost deteriorate ușile). Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere ca urmare a fisurării furtunului de alimentare al unei butelii, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Articolul anterior

Incendiu la Bicaz Chei de la o lumânare aprinsă la sicriul unei persoane decedate

Articolul următor

George Lazăr (președinte PNL Neamț): ”Pedepse mai mari pentru agresorii personalului silvic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *