ISSN 2457 - 3973

Famiile victimelor incendiului de la Spitalul Județean pot părăsi carantina pentru a participa la funeralii

Pentru a veni în sprijinul aparținătorilor/membrilor familiilor victimelor incendiului de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț din data de 14. 11.2020, p rin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției pot fi obținute informații, la numărul de telefon 0233.234.538 cu privire la posibilitatea participării la funeralii de către membrii familiilor care se află sub incidența carantinării/izolării la domiciliu și posibilitatea obținerii unei decizii de suspendare a măsurii de carantinare.

Funeraliile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor în vigoare referitoare la prevenirea răspândirii cu noul coronavirus SAR CoV2, informează un comunicat al Prefecturii.

ISU Neamț procedează, prin intermediul psihologului instituției, la informarea directă a aparținătorilor/membrilor familiilor victimelor cu privire la modalitatea de desfășurare a funeraliilor, a posibilității derogării de la măsura carantinării/izolării la domiciliu, cât și a măsurilor de sănătate publică ce trebuie respectate.

”Suntem alături de familiile îndurerate și ne manifestăm disponibilitatea pentru acordarea întregului sprijin”, a declarat prefectul George Lazăr.

Articolul anterior

Șeful secției ATI din spital: Totul s-a întâmplat foarte repede. Costumul medicului a luat foc.

Articolul următor

Au început audierile la Spitalul Județean Neamț! Iată ce spune procurorul Marius Iacob!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *