ISSN 2457 - 3973

Familia celor trei persoane decedate în accidentul de la Secuieni, jefuită în timpul înmormântării

Indivizi fără scrupule au dat o spargere, joi (26 mai), la familia celor trei persoane decedate în accidentul de la Secuieni, de pe E85, chiar în timpul înmormântării acestora.

Este clar că jaful a fost premeditat iar autorii au filat zona şi au aşteptat să pătrundă în locuinţă în momentul în care rudele îşi plângeau morţii la cimitir.

„În jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie de 55 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, prin forțarea ușii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei și mai multe bijuterii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Există un cerc de suspecţi şi se pare că prinderea acestora este o chestiune de ore. Deocamdată nu putem facem publice amănunte din anchetă dar vom reveni pe măsură ce acestea vor putea fi prezentate.

Cele trei persoane care au decedat în accidentul rutier de marţi (22 mai) erau rude, respectiv tată, fiică şi nepoţel în vârstă de 2 ani.

Articolul anterior

Femeie salvată dintr-o fântână adâncă de 8 metri de pompierii ISU Neamţ

Articolul următor

Autorul incendieriii autoturismului de la Girov a fost arestat preventiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular