ISSN 2457 - 3973

Femeie salvată dintr-o fântână adâncă de 8 metri de pompierii ISU Neamţ

Pompierii din cadrul ISU Neamţ au fost înștiințați vineri (26 mai), în jurul orei 05.00, că o persoană a căzut într-o fântână, în localitatea Boghicea.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Boghicea.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla în interiorul unei fântâni cu apă, la o adâncime de aproximativ 8 metri. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din fântână, cu diametru de un metru, o femeie în vârstă de 61 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Femeia, conștientă, cu escoriații la nivelul membrelor superioare și inferioare, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

Articolul anterior

Zilele Oraşului Piatra-Neamţ costă anul acesta 120.000 euro. Iată pe ce se cheltuie banii!

Articolul următor

Familia celor trei persoane decedate în accidentul de la Secuieni, jefuită în timpul înmormântării

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular