ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise acuză: Secretarul Primăriei Piatra-Neamţ, mai presus decât legea!

Scene uluitoare se întâmplă în aceste zile la Primăria Piatra-Neamţ unde secretarul instituţiei refuză să contrasemneze o hotărâre de Consiliu Local motivându-şi pueril decizia.
Concret este vorba de hotărârea prin care femeile care devin mame primesc o sumă de bani de la bugetul local.
Încă din şedinţa în care s-a aprobat proiectul, secretarul Dragoş Ştefan a precizat că ar putea să nu contrasemneze pentru că fondul proiectului „excede aria de competenţă a unui consiliu local”.
Cu alte cuvinte, o administraţie locală nu poate stimula financiar o femeie care devine mamă (dar poate stimula financiar multe alte situaţii!!!!).
Preşedinta PSD Piatra-Neamţ, consilierul local Florentina Moise (cea care a iniţiat proiectul) l-a acuzat pe secretarul primăriei că se crede mai presus de lege şi este „o marionietă împotriva creşterii natalităţii”.
„Doamne, încotro ne îndreaptăm? Proiectul trecut prin votul Consiliului Local, prin care am reușit să obțin pentru mamele din Piatra Neamț fonduri care să le parvină la nașterea primului sau a următorilor copii, a fost blocat de secretarul Primăriei! Asta a putut face PNL și acoliții săi, acum, căci la vot nu s-au putut opune! Sunt indignată de toată mizeria umană care zace în acești oameni! Pentru a nu-și asuma răspunderea privind legalitatea, deși totul e legal, și pentru că acest secretar se teme de primarul care a demonstrat de mai multe ori ura față de pietreni, au trimis de la Primărie proiectul la Prefectură! Jenant și penibil, să arunci pisica! Iubiți pietreni, am jurat că voi face totul respectând legea și interesul cetățeanului! Așa am procedat și când am inițiat acest proiect… Dar este prea multă ură si orgolii politice puse inaintea intereselor cetatenilor.  Noi vom lupta pentru drepturile care vi se cuvin pentru că vă respectam votul pe care ni l-ați încredințat”, a declarat Florentina Moise.

Articolul anterior

Debut de an şcolar la Colegiul Tehnic „Forestier” Piatra-Neamţ

Articolul următor

Un cartier întreg din Piatra-Neamţ rămâne fără apă toată ziua de marţi – 14 septembrie

Un comentariu

  • ASTAZI AM VAZUT O STIRE LA TV.UN DIRECTOR CARE A FURAT BANII EUROPENI PENTRU COPII,CONDAMNAT LA UN AN CU SUSPENDARE! 150000 EURO,DE LA CE PARTID O FI??CA SA STIM SI NOI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *