ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise: Blestemul străzilor sparte din Piatra-Neamț!

Președinta PSD Piatra-Neamț, consilierul local Florentina Luca-Moise i-a atras atenția primarului Carabelea că programul de asfaltări prezentat de acesta este greșit.

Florentina Luca-Moise a explicat că pe o parte dintre străzile pe care se vor realiza asfaltări urmează diverse lucrări care necesită….spargerea asfaltului proaspăt turnat.

“Cu mare regret am aflat că și în acest an, nefericitul obicei de a se asfalta și apoi sparge străzile pentru a se efectua unele intervenții la diverse rețele va continua! Este incredibil de câtă lipsă de logică poate da dovadă administrația locală atunci când gândește planul de asfaltări din oraș, fără a ține cont de nevoile stringente de reparații sau înlocuiri la nivelul rețelelor depășite fizic și moral! Păcat că se vor face noi investiții inutile, din banii pietrenilor. Altfel spus, stimate domnule primar și stimați domni care îl sunteți în jur, la Piatra-Neamț rămâne valabilă expresia: “Pe afară-i vopsit gardul și înăuntru-i leopardul”! Halal gândire liberalo-useristă”, este concluzia consilierului Florentina Luca-Moise, președinta PSD Piatra-Neamț.

Reamintim că Primăria Piatra-Neamț a anunțat că ca derula până la sfârșitul acestui an un amplu program de asfaltare și modernizare a străzilor din municipiu. Pe lângă lucrările de reparații curente deja planificate și anunțate public,  7 străzi din diferite cartiere ale orașului ar urma să fie modernizate în cursul anului 2021, în prezent lucrările fiind în diferite etape de proiectare sau execuție.

Articolul anterior

O cunoaşteţi? A furat portofelul unei femei într-un magazin din Piatra-Neamţ! (foto-galerie)

Articolul următor

Accident rutier pe drumul european E85, lângă Traian

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *