ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise: “I-am demonstrat cu Andrei Carabelea că nu face legea după dorinţa pietrenilor!”

Au apărut primele reacţii publice după şedinţa Consiliului Local Piatra-Neamţ, de luni, atunci când 3 proiecte de hotărâri au fost suplimentate pe ordinea de zi într-o manieră deja consacrată pentru cine se află la putere.
Proiectele au fost trimise consilierilor, spre studiu, abia vineri după-amiază, iar luni s-a făcut propunerea de suplimentare a ordinii de zi cu acestea.
Consilierii PSD, PMP şi ALDE au denunţat această practică şi au explicat că nu pot vota ceea ce nu au avut timp să studieze.
Pe de altă parte, PSD a reuşit, în aceeaşi şedinţă, cu sprijinul ALDE şi PMP, să mai reputeze o victorie.
“Consilierii locali ai PSD au demonstrat, încă o dată, că la Piatra Neamț legea e lege și că promisiunile electorale trebuie respectate. Astfel, la primul proiect de pe ordinea de zi a ședinței de luni, 28 iunie, consilierii celor trei formațiuni politice, coalizate în opoziția locală, au reușit să schimbe inițiativa deloc lăudabilă a primarului Andrei Carabelea, care voia să mute suma de 150.000 de lei din totalul alocat pentru modernizarea dealului Cozla și să o cheltuiască pentru reparații în Ștrandul Municipal. Alături de colegii cu care coalizez am reușit să schimbăm intenția primarului și să păstrăm destinația inițială a fondurilor, astfel încât să punem la punct infrastructura pe Cozla. Și așa e târziu să începem lucrările pentru că ei se mișcă greu, cum ar fi fost să fie de tot anulate, așa cum voia primarul… La propunerea noastră, printr-un amendament, s-a votat ca banii de care spunea primarul că are nevoie pentru a face reparații în ștrand sa vină de la alt capitol bugetar (deși, dacă ar fi un om politic puternic și un primar cu influență, ar fi găsit bani la Cîțu, că tot a vizitat orașul zilele trecute… ). Dar se vede că primarul de Piatra Neamț contează prea puțin pentru liderii naționali Am reușit, încă o dată, să le demonstrăm pietrenilor că promisiunile făcute de PSD în campanie electorală, că vom face pe Cozla punct de atracție turistică, nu au fost vorbe în vânt. Voi lupta alături de colegii din PSD in Consiliul Local să ne îndeplinim promisiunile și să nu creăm dezamăgiri. Oamenii ne-au votat pentru a le apăra interesele lor, nu pe ale primarului”, a declarat consilierul Florentina Moise, preşedinta PSD Piatra-Neamţ.

Articolul anterior

Deputatul Mara Calista (PNL Neamţ): “Este nevoie de investiții pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili să se simtă protejați”

Articolul următor

Deputatul Cozmanciuc: Ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor afectate de inundaţii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *