ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (PSD) își pregătește candidatura la Primăria Piatra-Neamț?!

Mai toate partidele își stabilesc în următoarele săptămâni candidații pentru alegerile locale.

Cele mai importante funcții sunt cele de primar al municipiului Piatra-Neamț și președinte al Consiliului Județean Neamț.

În majoritatea cazurilor, desemnarea candidaților la funcția de primar de municipiu se face pe baza unui sondaj de opinie.

Interesant este că, în această perioadă, în care social-democrații derulează sondajul privind desemnarea candidatului la funcția de primar, în cutiile poștale din Piatra-Neamț a apărut un flyer al PSD Piatra-Neamț. Acesta este asumat, ca semnătură și fotografie, doar de președintele Florentina Moise.

Materialul vorbește despre oameni și echipă iar textul conține cuvintele puternice scrise cu majuscule.

”PSD Piatra-Neamț înseamnă OAMENI! OM cu OM, formăm o echipă. Suntem aici pentru TINE. Oricine ai fi. Social-democrația are GRIJĂ de TOȚI.

Cu prețuire,

Florentina Moise,

Președinte PSD Piatra-Neamț”

Faptul că acest material apare concomitent cu sondajul de opinie al PSD Piatra-Neamț (nu) pare a fi o simpă coincidență.

Florentina Moise a acumulat suficientă experiență politică pentru a-și da seama că și o înfrângere la Primăria Piatra-Neamț ar putea echivala cu o victorie.

Asta cu atât mai mult cu cât municipiul Piatra-Neamț este dovedit a fi un bastion al dreptei, chiar și când PSD era pe marele val politic.

Așadar, Florentina Moise pare a lua un avans considerabil în fața celorlalți contracandidați interni pentru a fi desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

De altfel, nici cei aflați în competiția internă nu o încurcă foarte tare pe șefa PSD Piatra-Neamț, având vulnerabilități majore de imagine și/sau activitate.

Cât privește numele incluse în sondajul de opinie al PSD Piatra-Neamț, vă readucem aminte materialul pe care l-am scris, în urmă cu o săptămână, pe aceasă temă. El poate fi citit aici

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic a semnat 3 proiecte europene de peste 76 milioane lei

Articolul următor

Crima de la Piatra Șoimului: victima, înjunghiată de 6 ori în cap!

Un comentariu

  • in psd este un fel de cocina-cotetz si nu poti pune baza pe niste lideri corupti si analfabeti functionali! cunosc metoda, pun iepuri la inaintare si dupa scoate un corupt sau pe fosta prefecta si cred ei ca castiga primaria!!! in municipiul nostru ever psd nu va avea primar, pe la taranoia, da

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.