ISSN 2457 - 3973

Florin Apostoae, revocat din funcția de manager al Spitalului Județean Neamț! A fost numită dr. Daniela Marcoci!

Managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgență Piatra Neamț, Florin Apostoae, a fost revocat din functie, joi seara, prin ordin al ministrului Sănătății.

Nelu Tătaru va fi prezent vineri în Neamț, în special la Spitalul din Piatra Neamț, în interiorul căruia a izbucnit un focar de coronavirus. Sunt deja 27 cadre medicale confirmare pozitiv iar alte 70 așteaptă înfrigurare, în carantină, rezultatul testelor.

Managerul interimar Florin Apostoae nu a fost schimbat nici pentru ca este trimis în judecată de DNA pentru fraude cu fonduri europene, nici pentru ca tatal sau este consilier județean al PSD și deci s-ar putea interpreta ca a fost numit politic de Ionel Arsene.

A fost schimbat pentru ca a gestionat prost criza din spital, începuta anterior când la conducere s-a aflat pentru 3 săptămâni Toader Mocanu.

Hrana proasta pentru pacienți, virusi, bacterii, bacili, lipsa materialelor sanitare- sunt câteva aspecte relatate de newsallert și alți colegi din presa, în ultimii patru ani.

Acum, situația este pe cale sa explodeze în spitalul din Piatra Neamț care tinde sa ajungă ca cel din Suceava dacă nu se iau masuri urgente!

Rămâne de văzut dacă ministrul Nelu Tătaru va numi și la Piatra Neamț o conducere militarizată.

Sau va veni, asa cum spuneam de o săptămână ca trebuie, doctorița Daniela Marcoci.

Vom reveni!

Articolul anterior

Combinezoane și măști de protecție pentru personalul medical din Neamț

Articolul următor

Continuă asfaltările în Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular