ISSN 2457 - 3973

Florin Busuioc are un copil de 29 ani la Piatra-Neamț! Iată mărturia actorului despre fosta sa familie!

Tinerețea cunoscutului prezentator tv Florin Busuioc are un amănunt puțin cunoscut de publicul larg, legat de municipiul Piatra-Neamț.
După finalizarea Institutului de Artă Teatrală și Cinematografie (IATC), tânărul actor a primit mult-visata repartiție la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț.
”Busu” s-a îndrăgostit nu doar de oraș ci și de un tânăr medic, Marieta, cu care a ajuns în fața ofițerului Stării Civile.
Cei doi s-au căsătorit iar în anul 1990, Marieta i-a dăruit actorului un băiat care a fost botezat după tată, Florin.
La scurtă vreme însă, Florin Busuioc avea să părăsească orașul Piatra-Neamț și să își lase familia aici în favoarea unei cariere în domeniul teatrului.
Despre acest episod, ”Busu” a povestit, fără regrete, la o emisiune on-line.
„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut. În anii ‘90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret“, a povestit Florin Busuioc.
Actorul a spus că a reluat, timid, legăturile cu fiul său care multă vrem nu a dorit să audă nimic de el.
”Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat. Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp… El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat. (…) Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: «Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…». Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret“, a mai spus actorul.
Florin Busuioc s-a recăsătorit și alături de soția sa, Lili, are două fetiţe: Catinca şi Natalia.
”Busu” s-a născut pe 19 mai 1962 la Hunedoara și a debutat în televiziune în 1992, la TVR, în rolul principal din filmul pentru copii ”Brutus”. Apoi a devenit prezentatorul emisiunii ”Tip Top Minitop” iar din decembrie 1996 devine gazda emisiunii ”Dăruiești și câștigi”, de la PRO TV.
Tot la PRO TV prezintă de ani de zile rubrica ”Meteo” pentru care, în anul 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.
În data de 6 noiembrie 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct în timpul unui spectacol, în Craiova. După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două atacuri.
Florin Busuioc a fost operat în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, fiindu-i montat un stent, iar după câteva luni de recuperare a revenit pe scenă și pe ecranele tv la rubrica ”Meteo”.

Articolul anterior

Al doilea accident cu un motociclist produs astăzi la Pipirig! Un ucrainean și un gălățean sunt implicați!

Articolul următor

A fost găsită adolescenta de 15 ani, din Piatra-Neamț, dată dispărută de familie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *