ISSN 2457 - 3973

Focar de COVID-19 la Căminul de bătrâni din Roznov! Angajații sunt revoltați, directorul pleacă în concediu!

Un focar de COVID-19 a izbucnit în Căminul pentru persoane vârstnice din orașul Roznov, instituție controlată de primarul Ionel Ciubotaru.

Potrivit unor surse, au fost confirmate mai multe cazuri de îmbolnăvire atât în rândul persoanelor internate cât și a angajaților.

Joi, la cămin au venit reprezentanții DSP Neamț pentru efectuarea unui triaj epidemiologic. Pe baza acestui triaj trebuie să se stabilească cine rămâne internat în cămin (pacienți asimptomatici) și cine va fi transferat la spital.

De asemenea, pe baza anchetei epidemiologice trebuiau efectuate teste COVID-19 la persoanele care au intrat în contact cu bolnavii confirmați.

Potrivit unor surse, directorul căminului – Romeo Panaintescu – dar și alți angajați protejați de primarul Ciubotaru (între care și fiica acestuia) ar fi refuzat că facă testul COVID-19.

Pe de altă parte, directorul se pregătește să plece în concediu de odihnă – mai spun aceleași surse – iar angajații să se descurce cu acestă situație.

Cifrele cu privire la numărul de cazuri confirmate la cămin sunt contradictorii dar, indiferent de numărul cazurilor, acolo a izbucnit un focar de COVID-19!

Cum s-a ajuns la această ”performanță” și cine se face vinovat de haosul din căminul de la Roznov? Noi am mai scris pe această temă și am stârnit un adevărat viespar care are strânse legături cu Primăria Roznov, instituție în subordinea căreia este centrul.

    Articolul anterior

    Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Investițiile, prioritatea zero a Guvernului Orban”

    Articolul următor

    COVID explodează în Neamț! Sunt 68 de cazuri noi în ultimele 24 ore! La Căminul de bătrâni din Roznov e jale!

    Un comentariu

    • Romeo Panaitescu a ajuns director acolo după un set postări într-o fițuică de pagină de facebook pe care o numește publicație. Ca să tacâ, i-au dat funcția iar el, justițiarul lui pește prăjit, a acceptat. Faină rețeta, nu? Eu zic să se ia de Trump data viitoare, poate-l exportăm în USA și scăpăm de el. 🙂

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular