ISSN 2457 - 3973

Fostul prefect Vlad Angheluță, viitor secretar de stat în Ministerul Dezvoltării

Odată cu numirea noilor miniștri din cabinetul Grindeanu, aceștia au început să schimbe garniturile din eșaloanele doi și trei, respectiv secretarii și subsecretarii de stat.

Rezultatul obținut de PSD Neamț la alegerile parlamentare dar și relația extrem de strânsă dintre Ionel Arsene și Liviu Dragnea îndreptățesc și filiala social-democrată să aibă oameni în funcții cheie.

Unul dintre cei care va ocupa o funcție în cel mai important minister al guvernului este fostul prefect și actual administrator al județului, Vlad Angheluță. În ciuda zvonurilor lansate că acesta se va întoarce în funcția de prefect, informațiile de la centru susțin o altă variantă. Vlad Angheluță va fi numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene urmând să fie ”mâna dreaptă” a ministrului Sevil Shaideh.

Astfel, județul Neamț va avea un reprezentant în ministerul care va gestiona toate proiectele de infrastructură din țară iar asta ar trebui să ajute. Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene este cel mai important minister pentru că aici vor fi aprobate și vor pleca finanțările pentru toate proiectele ce țin de dezvoltarea comunelor, orașelor și județelor.

Bugetul propus pentru acest minister în anul 2017 este de 7,1 miliarde de lei.

MDRAPFE a fost înființat la începutul acestui an prin reorganizarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și prin preluarea activității, atribuțiilor și personalului de la Ministerul Fondurilor Europene.

Articolul anterior

Astăzi, Hora Unirii pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra Neamț

Articolul următor

Candidatul PSD la Primăria Roman va fi Vasile Balcan sau Marius Neculai (surse)

2 Commentarii

  • Super ok !
    Felicitări !

  • Poate are in vedere orasul natal fiindca m ai este de lucrat la el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *