ISSN 2457 - 3973

FOTO-GALERIE Peste 1.000 de romașcani au semnat petiția PSD la corturile amplasate în Roman

Peste 1.000 de romașcani au semnat petiția PSD la corturile amplasate în Roman! Este anunţul pe care deputatul Oana Bulai – preşedintele PSD Roman l-a făcut în această seară, în semn de mulţumire pentru toţi cei care s-au alăturat iniţiativei de a bloca scumpirile la energie.
„Sunteți extraordinari! Romașcanii, de fiecare dată când sunt uniți, sunt o adevărată forță! Vă mulțumesc pentru susținere și pentru că ați venit să semnați. Am încredere că împreună putem scăpa de nelegiuirile actualilor guvernanți. Împreună cu voi, romașcanii, spunem STOP scumpirilor din energie”, a declarat deputatul Oana Bulai.
Liderul PSD Roman a adăugat că acţiunea continuă şi în zilele următoare.
Colegii mei din echipa PSD Roman vă așteaptă în continuare să susțineți petiția și proiectul de lege al PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze. Echipa PSD Roman este și de această dată alături de romașcani și se va lupta pentru ei, astfel încât facturile la energie să nu mai fie o povară. Ştefan Popescu şi Alexandru George Bălan, colegii mei din organizația Roman, vă vor ține la curent zilnic cu locațiile celor 2 corturi ale PSD Roman. E timpul să le spunem celor care ne conduc „Ajunge!”, a precizat deputatul Oana Bulai, preşedintele PSD Roman.
Petiţia poate fi semnată şi on-line la adresa: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/

Articolul anterior

Eugen Țapu-Nazare, PNL Neamț: ”Plafonarea prețurilor la energie și gaz, adoptată de Senat, în unanimitate”

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc: Începe etapa de preînscriere pentru sesiunea a doua – Măsura 1 – Microgranturi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *