ISSN 2457 - 3973

FOTO Percheziţii la traficanţi de droguri din Neamţ! Cinci persoane au fost reţinute de DIICOT!

Cinci persoane cu vârste între 19 şi 65 ani au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Alături de cei 5 au fost aduşi la audieri, la sediul DIICOT Neamţ, alţi 10 indivizi, în special clienţi ai celor reţinuţi.

„În urma a 5 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, 30 de grame de cannabis și 800 de grame de substanțe cu efect psihoactiv. De asemenea, au fost ridicați, în vederea indisponibilizării, 3.650 de lei, un dispozitiv de mărunțit, tip grinder și 10 telefoane mobile. Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în prezent, membrii grupului infracțional ar fi procurat și comercializat droguri de risc și de mare risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în județele Neamț și Bacău, către diverși consumatori”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

„Ca şi mod de operare, inculpaţii se deplasau în locul în care era situat consumatorul, acesta din urmă sunându-l şi comunicându-i locaţia, iar ulterior având loc o scurtă întâlnire între cei doi, prilej cu care se consuma tranzacţia”, a precizat procurorul DIICOT Neamţ care instrumentează cazul.

Cei 5 vor fi aduşi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Articolul anterior

CJSU Neamţ – noi restricţii pentru Piatra-Neamţ şi 6 comune (joi – 21 octombrie 2021)

Articolul următor

Cinci cartiere din Piatra-Neamţ, oraşul Roznov şi 3 comune rămân luni (25 octombrie) fără apă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *