ISSN 2457 - 3973

FOTO/VIDEO Iată cum s-a produs accidentul de la Girov în care a fost implicată ambulanţa

Poliţiştii nemţeni au stabilit modul în care s-a produs accidentul rutier de vineri, de la Girov, în care a fost implicată o ambulanţă şi o autoutilitară.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, accidentul s-a produs între o autoutilitară și o ambulanță, conduse de doi bărbați, de 68 de ani, din Piatra Șoimului și 34 de ani, din Piatra Neamț, care circulau din sensuri opuse. În urma impactului, ambulanța a fost proiectată într-un pom. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului ambulanței și a două femei, în vârstă de 42, respectiv 52 de ani, din Piatra Neamț, ambele pasagere în ambulanță. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul ambulanței nu a putut fi testat cu aparatul etilotest”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ipoteza care se desprinde în urma anchetei este a unei depăşiri neregulamentare efectuată de conducătorul autoutilitarei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul anterior

La Curtea Domnească a debutat prima ediţie a Târgului „Produs în Neamţ” (video)

Articolul următor

Ciprian Şerban: „Criminali! Un guvern de criminali!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *