ISSN 2457 - 3973

Furnizarea apei în Piatra Neamț va fi reluată cel mai devreme la ora 19.00!

Furnizarea apei la robinetele din Piatra Neamț va începe cel mai devreme la ora 19.00, potrivit estimărilor făcute de directorul ApaServ, Ionuț Cătălin Dughir.

”Am comandat o vană la societatea Star Met Piatra Neamț și credem că va fi montată în jurul orei 17.00. Apoi mai durează circa o oră sau două ca să reumplem instalațiile cu apă. Însă va apărea un fenomen care va diminua presiunea și anume că toată lumea va deschide robinetele și va există un consum foarte mare”, a declarat Ionuț Cătălin Dughir.

Inițial se estima că avaria la magistrala principală de alimentare cu apă a orașului va fi rezolvată până joi dimineața, la ora 04.00.

”Ne-a încurcat foarte mult și ploaia dar și faptul că acolo am găsit foarte mult beton care a trebuit spart. Apoi am constatat că avem nevoie de acea vană și am comandat-o de urgență la Star Met”, a spus directorul ApaServ. avarie apa2

În acest moment, aproape tot municipiul Piatra Neamț este fără apă la robinete, inclusiv școlile, grădinițele, unitățile de alimentație publică, instituțiile și nu în ultimul rând consumatorii casnici.

Mai există extrem de puține zone unde apa curge însă cu presiune scăzută până când se va termina și rezerva din instalațiile respective.

Articolul anterior

Fostul prefect Angheluță trage un semnal de alarmă: Va fi o criză a apei în Piatra Neamț și comunele limitrofe!

Articolul următor

Daniel Vasiliu (vicepreședinte CJ Neamț): Nu semnez pentru demiterea managerului Ioan Lazăr. Motivele nu sunt plauzibile!

2 Commentarii

  • D-le Dughir ! Este ora 5 dimineata 11martie ! Unde este apa ?? S-a ratacit ?? Rusine pentru dezinformare ! Cine plateste incompetenta ?? Tot noi prin facturi ?

  • E ORA 5 DIMINEATA ! UNDE-I APA ??? RUSINE ! CINE PLATESTE INCOMPETENTA SI DEZINFORMAREA ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *