ISSN 2457 - 3973

Gafă de proporții?! Tineri nevinovați, prezentanți de IPJ Neamț ca suspecți de infracțiuni pe baza unor ”probe” de la bănci!

O gafă de proporții a transformat doi tineri nevinovați din Neamț în potențiali”infractori” care ar fi golit carduri bancare în mod ilegal. Cazurile așa-zișilor suspecți au fost mediatizate de biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, cel mai probabil în urma unor plângeri ale unor persoane care au reclamat că și-au pierdut cardurile bancare și cineva a scos banii din cont.

Presa din Neamț a mediatizat, la rândul ei, cele 2 cazuri (prezentate separat), cu buna credință că dă o mână de ajutor pentru prinderea autorilor.

Și, așa cum era de așteptat, rezultatele nu au întârziat să apară. Însă, spre stupoarea tuturor, cei 2 tineri – din zona Roman – par să fie complet nevinovați. În momentul în care rudele și prietenii i-au sunat pentru a le arăta că au apărut în presă ca suspecți ale unor infracțiuni, aceștia s-au prezentat la Poliție pentru a clarifica lucrurile.

Și, din aproape în aproape, lucrurile au început să se limpezească. Cei doi tineri sunt complet nevinovați iar probele constau în fotografii (capturi foto de la bancomat) care nu coincid cu realitatea. Poza unui ”suspect” este de anul trecut în timp ce contul bancar al unei persoane ar fi fost golit anul acesta. Poza celuilalt ”suspect” este de la un ATM total diferit de cel de la care ar fi fost scoasă o sumă de bani. În plus, nu coincide nici ziua pozei cu ziua extragerii.

Colegii de la ROMAN TV au realizat un interviu cu cei 2 ”suspecți” pe care îl puteți urmări mai jos:

Gafa anului la IPJ: au transformat in hoți doi nevinovați

Articolul anterior

Declarația și poza zilei vin de la Consiliul Județean Neamț: ”Îl felicit pe Ionel Arsene pentru…”

Articolul următor

Andrei Carabelea – primele decizii ca primar: angajați trimiși la pensie și echipă de consilieri! (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *