NewsAllert :

Senatorul Eugen Țapu-Nazare: ”Obiectivul PNL și a lui Mugur Cozmanciuc rămâne neschimbat: câștigarea președinției Consiliului Județean!”

PSD a pariat pe o ”mână moartă” la Roman! Lucian Micu NU poate candida până în 2023!

APASERV oprește apa miercuri, 12 august, de la ora 14.30, în mai multe cartiere din Piatra-Neamț! Și în 3 comune!

Bărbat înecat în Bistrița, la Roznov

Spitalul COVID finanțat de CJ Neamț și Iași, amendat cu 60.000 lei de Curtea de Conturi! Azi îl vedem, dar nu e…

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”În partid este nevoie de o curățenie necesară. Să cadă măștile!”

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

COVID – Situația pe fiecare localitate din județul Neamț (11 august)! Nu a scăpat nici o comună sau oraș!

Haos în bazarul Primăriei de la Roznov! Zeci de amenzi au fost date de polițiști în week-end!

Laurențiu Leoreanu își justifică retragerea de la Primăria Roman și anunță ferm susținerea lui Mugur Cozmanciuc la președinția CJ Neamț

UPDATE Arde fabrica de pâine Panmont de la Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-video)

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”În această campanie e vorba de un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea CJ!”

Se pregătește fraudarea alegerilor la Roznov?! Zeci de flotanți înscriși la 2 adrese, în ultimele zile!

  • 12 august 2020

ISSN 2457 - 3973

Gavrilescu (PMP Neamț): ”Ne punem sufletele la bătaie în această campanie electorală”

PMP Neamț organizează, vineri, la Cinema ”Mon Amour” din Piatra-Neamț, un eveniment de prezentare a candidaților la alegerile europarlamentare la care va fi prezent și președintele partidului, Eugen Tomac.

Liderul filialei nemțene, viceprimarul Bogdan Gavrilescu a declarat, într-o conferință de presă, că joacă la aceste alegeri cu mandatul de președinte pe masă. Adică dacă PMP Neamț obține sub 6,5 la sută, va demisiona din funcția de președinte al organizației județene dar și din funcția de vicepreședinte la nivel național.

”Ne putem sufletele la bătaie pentru a câştiga aceste alegeri. Chiar dacă sunt candidat și eu, scopul meu este să rămân alăuri de pietreni. În ianuarie spuneam că vreau să obținem minim 7 la sută în judeţ şi 15 la sută în municipiul Piatra-Neamț. Îmi susţin părerea. Nu ştiu dacă reuşim 7 la sută în județ dar scorul minim este e 6,5 la nivelul judeţului sub care îmi dau demisia”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

”Am declarat că acum începe campania pentru localele din 2020. Acum este un prim test, dacă am susţinea PMP şi a cetățenilor din județul Neamț. PMP este un partid care construieşte o familie, nu un partid ca celelalte partide. Vrem să fim o mare familie, oameni dintre oameni, cu experienţă din mediul privat şi chiar cu experienţă politică”, a adăugat liderul PMP Neamț.

La rândul său, președintele PMP Piatra-Neamț, Cristi Sauciuc, a declarat că ”primul meci este cel mai important și de aceea, aceste alegeri sunt cele mai importante. Mulţumesc membrilor PMP care sunt la lansarea candidaților și tuturor cetăţenilor din judeţ şi România care vor vota PMP.

Bogdan Gavrilescu a explicat că PMP are cea mai bună listă de candidați și este singurul partid cu cel mai mare număr de candidați din regiunea de nord-est.

”Sunt 33 de oameni care au dus cel puţin o bătălie alături de PMP. Lista începe cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu – omul care este cel mai bun ca să reprezinte România în Parlamentul European. Cred că oamenii care ajung europarlamentari trebuie să se poată face auziţi în Parlamentul European, să poată ajuta România. În primii 10 candidați pe care îi are PMP, 3 sunt profesori universitari. Mândria regiunii de nord-est este că PMP are cei mai mulţi reprezentanţi dintre toate partidele şi este singurul partid care are un reprezentant în primii 10. Am susţinut foarte tare ca regiunea de nord-est să fie reprezentată foarte bine. Avem nevoie de oameni acolo care să lupte pentru cetăţenii acestei zone. Avem nevoie de şanse egale cu vestul României şi vestul Europei, să ajungem la acelaşi nivel, să ne facem auziţi şi cunoscuţi. Moldova a fost lăsată uitării în ultima perioadă dar sper să reuşim să schimbăm soarta Moldovei şi a regiunii de nord-est”, a mai spus Bogdan Gavrilescu.

Prezent și el la conferința de presă, deputatul Corneliu Bichineț – președintele PMP Vaslui și fost interimar la Neamț, a remarcat că organizația este pe drumul cel bun de când a fost preluată de Bogdan Gavrilescu.

”Surprinde buna organizare a PMP Neamţ de când a preluat conducerea Bogdan Gavrilescu. Ştiu dinamica organizaţiei şi partidul este pe drumul cel bun. Pe Bogdan Gavrilescu îl caracterizează realismul, corectitudinea şi acel angajament firesc către valorile moldoveneşti”, a spus Bichineț.

La prezentarea candidaților PMP pentru alegerile europarlamentare, de la Piatra-Neamț, sunt așteptați circa 600 de membri ai PMP din tot județul Neamț.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc, către Dragoș Chitic: ”Gazdă, partener și coleg!”

Articolul următor

Bărbat din Piatra-Neamț, prins după 10 ani de la comiterea furturilor în Italia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *