• 8 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

„Generalul” Florentina Moise a preferat să stea printre elevi şi părinţi la festivităţile de închidere a anului şcolar

Vineri s-a încheiat, oficial, anul şcolar 2021/2022. A fost un moment de bilanţ pentru elevi dar şi pentru cadrele didactice, încărcat de emoţie pentru aceştia dar şi pentru părinţi.

Aşa cum este normal, la festivităţi au participat şi oficialităţi, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.

Cu ce diferă festivităţile de închidere de anul acesta faţă de cele din anii precedenţi? Prin modestia de care actualul inspector şcolar general, Florentina Luca Moise, a dat dovadă, preferând să stea în mijlocul copiilor şi părinţilor decât la prezidiu.

„Generalul” Florentina Luca Moise a îmbrăţişat copii, a stat de vorbă cu părinţii şi cadrele didactice, s-a amestecat printre aceştia, deşi a fost invitată de conducerile unităţilor şcolare unde a mers să vină la prezidiu.

„Înainte de toate sunt şi eu părinte şi trăiesc aceleaşi sentimente ca toţi părinţii copiilor care astăzi vor intra în vacanţă. Deopotrivă sunt şi cadru didactic şi empatizez cu toţi colegii mei, oameni dedicaţi profesiei lângă care am dorit să fiu şi astăzi. Mi s-a părut normal, natural, să stau alături de ei şi de aceea am îmbrățișat copiii, am mulţumit părinților și cadrelor didactice pentru tot efortul depus pe parcursul anului şcolar care tocmai s-a încheiat. Tuturor le doresc o vacanţă frumoasă iar celor care se află în febra examenelor sau urmează să intre, le doresc mult succes”, a declarat inspectorul şcolar general Florentina Luca Moise.

Articolul anterior

Ministerul Dezvoltării confirmă ce spune Arsene! Podul de la Luţca NU era recepţionat!

Articolul următor

Premierul Ciucă trimite Armata în Neamţ la podul prăbuşit! El cere şi o anchetă drastică!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *