• 8 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

George Lazăr, lovitură politică de proporţii! Primarii USR şi PMP, în delegaţia PNL Neamţ la întâlnirea cu premierul Ciucă!

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr a dat o lovitură politică de proporţii! Cei doi primari ai USR Neamţ (Florin Vîrgă de la Săbăoani şi Ioan Nechita de la Tazlău), precum şi primarul PMP de la Gârcina (Mihail Gavril Gonţaru) au întregit echipa PNL Neamţ care a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Liga Aleşilor Locali a PNL.

Delegaţia nemţeană, condusă de preşedintele George Lazăr, din care au mai făcut parte senatorul Eugen Ţapu-Nazare, primarii şi consilierii judeţeni ai PNL Neamţ, a avut o întâlnire atât cu premierul Nicolae Ciucă – preşedintele PNL cât şi cu miniştrii liberali.

Însă prezenţa celor trei primari de la USR şi PMP în delegaţia PNL Neamţ este un mesaj cât se poate de clar că s-au alăturat echipei condusă de George Lazăr.

„Delegația nemțeană a fost alcătuită din primarii liberali, consilierii județeni, cei doi subprefecți și senatorul Eugen Ţapu-Nazare. O surpriză extrem de plăcută a fost prezența la această întâlnire, în calitate de invitați, a primarilor nemțeni de la Săbăoani, Florin Virga, de la Tazlău, Ion Nechita, și de la Gârcina, Mihai Gavril Gonţaru. Am o strânsă relație de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtășesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal și care sunt interesați de dezvoltarea comunelor pe care le conduc. Sunt convins că împreună cu ei și cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construiește viitorul în județul Neamț”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

Potrivit legii, dacă cei trei primari s-ar înscrie în alt partid decât cel din partea căruia au candidat şi câştigat, şi-ar pierde mandatele. Evident că nu o vor face dar asta nu îi împiedică să participe la reuniuni politice ale PNL, la nivel judeţean şi naţional. Ceea ce au şi făcut la finalul săptămânii trecute.

În ceea ce priveşte întâlnirea de la Braşov, cu premierul şi preşedintele PNL Nicolae Ciucă dar şi cu miniştrii liberali, secretarul de stat George Lazăr a precizat: „Liga Aleșilor Locali, desfășurată săptămâna trecută, a marcat o nouă etapă în dezvoltarea comunităților locale, obiectiv major asumat de Partidul Naţional Liberal. Prezidată de premierul Nicolae Ciucă și de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, activitatea s-a centrat pe mecanismele principalelor programe de dezvoltare aflate în derulare: Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și Planul Național de Redresare și Reziliență. De asemenea, au fost discutate și toate celelalte axe de finanţare posibile, pentru ca toate fondurile europene puse la dispoziție să fie atrase și folosite. Miniștrii Guvernului Ciucă au oferit primarilor toate explicațiile solicitate, astfel încât programele de dezvoltare a comunităților să fie accelerate și implementate cât mai rapid”.

Preşedintele PNL Neamţ a sublniat că alegerea lui Dan Motreanu în funcția de prim-vicepreședinte este „încă o dovadă a seriozității și maturității Partidului Național Liberal”. 

Articolul anterior

Grav accident la Pipirig! Autocamion răsturnat, şoferul decedat!

Articolul următor

Târg de adopții a câinilor fără stăpân organizat pe 4 iunie la Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *