ISSN 2457 - 3973

George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Susținem organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică în Neamț, prin voturile consilierilor locali și sponsorizări private”

Solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Neamț, prin care primăriile din Piatra Neamț, Roman și Tg. Neamț sunt rugate să sprijine financiar organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică  este acceptată fără niciun fel de rezerve de către Partidul Național Liberal, prin consilierii locali din cele trei localități.

Considerăm că sumele solicitate de către organizatori, câte 20.000 de lei de la primăriile din Piatra Neamț și Roman și 15.000 de lei de la primăria Tg. Neamț, pot fi asigurate fără niciun fel de probleme din bugetele locale. 

Suplimentar acestei solicitări, în calitate de președinte PNL Neamț voi sponsoriza acest eveniment din surse private, împreună cu senatorul Eugen Țapu-Nazare, consilierii județeni ai PNL Neamț, alți prieteni și colegi liberali, oameni de afaceri. 

Pentru județul Neamț este o onoare faptul că a fost desemnat să găzduiască această importantă competiție, dar și o șansă de a promova la nivel național valorile locale, tradițiile, performanța, dar și veritabila școală de matematică nemțeană. 

Este pentru prima dată în ultimii 32 de ani când Olimpiada Națională de Matematică se desfășoară în județul Neamț. Evenimentul se va desfășura în perioada 15-20 aprilie 2022.

George Lazăr, 

Ministru secretar de stat

Președinte PNL Neamț

Articolul anterior

Ionel Arsene (președinte CJ Neamț): Consiliul Județean investește pentru copiii și adulții cu dizabilități

Articolul următor

ALERTĂ Copil de 11 ani în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta pe Cozla

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.