ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Zilele municipiului Piatra-Neamţ, prilej de bucurie şi mândrie pentru noi, nemţenii!”

„Zilele municipiului Piatra-Neamț sunt prilej de bucurie şi mândrie pentru noi, nemțenii” – a fost mesajul transmis de preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.
Acesta a fost unul dintre invitaţii de onoare ai primarului Andrei Carabelea, alături de ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, nemţeanul Sebastian Burduja şi subprefectul Adrian Ciobanu.
„Sărbătoarea ne reuneşte cu pietrenii, oameni frumoşi la suflet, care iau parte, anual, în număr foarte mare la evenimentele dedicate lor, cu ocazia zilelor oraşului.M-am bucurat mult să mă aflu din nou printre oamenii de aici, să discut cu ei şi sărbătorim împreună un oraş care se dezvoltă pe an ce trece şi reprezintă un important punct turistic pentru români şi nu numai.În cadrul festivității, au fost premiați elevii şi profesorii cu rezultate remarcabile la olimpiade şi concursuri şcolare în etapele naționale. Mă înclin în fața performanțelor acestora şi le urez un viitor cu multe realizări, pe măsura muncii şi talentului lor! Premii au primit şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, pentru frumoasa aniversare pe care o sărbătoresc, ocazie cu care le urez mulți ani fericiți şi sănătoşi înainte! Iată spiritul comunității pietrene, valorile unui oraş cu multă istorie, frumusețe şi căldură! Aici mă simt, de fiecare dată, acasă şi revin cu drag în mijlocul comunității locale, care transmite atât de multă energie pozitivă! La mulţi ani, dragi pietreni, cu multă sănătate, bucurii şi împlinire! La mulți ani, Piatra-Neamț, oraş drag sufletului meu!”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.
La rândul său, primarul Andrei Carabelea a mulţumit oaspeţilor pentru prezenţă şi a transmis un mesaj către pietreni.
„Una din bucuriile zilei de ieri a fost că i-am avut alături pe Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, care s-a întors acasă, de ziua orașului natal, și pe George Lazăr, secretar de stat în Ministerul Energiei. Am simțit mai mult ca oricând ce înseamnă spiritul comunității, bucuria de a fi parte dintr-o mare familie, cea a orașului nostru. Am avut onoarea de a-i premia pe elevii și profesorii care au obținut rezultate la olimpiadele și concursurile naționale, pe profesorii coordonatori și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Îi felicit încă o dată și acum și le mulțumesc pentru lecțiile de viață pe care ni le transmit!”, a spus primarul Andrei Carabelea.
Zilele municipiului Piatra-Neamţ continuă şi duminică, în Piaţa Ştefan cel Mare, acolo unde vor avea loc o serie de concerte.

Articolul anterior

Doi pompieri din cadrul ISU Neamţ au reuşit să mute majoritatea stupilor cu albine din autoutilitara răsturnată

Articolul următor

Un copil de 13 ani, prins de poliţiştii din Neamţ la volanul unei maşini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.