ISSN 2457 - 3973

Glasul roților de tren se va auzi iar la Tîrgu Neamț

Locuitorii orașului Tîrgu Neamț dar și ai comunelor limitrofe au câștigat lupta cu Ministerul Transporturilor. De săptămâna viitoare, glasul roților de ttren se va auzi, din nou, pe ruta Târgu Neamț – Pașcani.

După aproape 4 luni de lupte pe toate fronturile, primarul Daniel Harpa, sprijinit de parlamentari, a reușit să readucă Tîrgu Neamț pe harta CFR. harpa

”Circulația feroviară pe ruta Tîrgu Neamț – Pașcani va fi reluată în jurul datei de 28 iulie 2015. Rezolvarea acestor probleme grave ale comunității îmi dau satisfacția de care am nevoie pentru a lupta în continuare. Nimic din ceeea ce am făcut pentru orașul nostru nu am făcut singur, de aceea vreau să mulțumesc domnului deputat Ionel Arsene, care a fost întotdeauna alături de mine și a sprijinit la nivel central toate proiectele depuse. Îi mulțumesc domnului profesor Ioan Romeo Roman pentru implicarea civică de care a dat întotdeauna dovadă și mai ales pentru disponibilitatea de a ne însoți în acest demers referitor la reluarea traficului feroviar pentru călători. Mulțumesc doamnei secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, Maria Magdalena Grigore, care a răspuns solicitărilor noastre dar și domnului director al CFR Călători Iași, Constantin Axinia, care s-a ocupat de punerea în practică a acelorași solicitări”, a declarat primarul orașului Tîrgu Neamț, Daniel Harpa. 

 

Articolul anterior

Newsallert.ro se solidarizează cu eleva din Vaslui, violată și bătută de 7 indivizi!

Articolul următor

Ieșean accidentat grav după ce a căzut cu parapanta la Hangu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular