ISSN 2457 - 3973

Halal părinți! Doi bucureșteni și-au pierdut copiii pe Ceahlău și nici nu știau asta!

Doi bucureșteni au dat dovadă, astăzi, că filmele de prost gust au corespondent în realitate. Altfel nu se explică modul în care aceștia și-au pierdut cei doi copii, de 10 și 12 ani, în masivul Ceahlău, fără ca măcar să își dea seama de acest lucru.

Raul Papalicef, șeful Serviciului Salvamont a declarat că cei doi copii au fost găsiți rătăcind pe lângă cabana Dochia de salvamontișit. Copiii au povestit că s-au pierdut de părinți când au început coborârea către Izvorul Muntelui prin Poiana Maicilor. După ce și-au dat seama că s-au rătăcit de părinți, copiii au decis să urce înapoi la Dochia și să ceară ajutorul.

În tot acest timp, părinții au coborât bine-mersi fără să își dea seama de pericolul situației și că cei doi copii nu sunt lângă ei.

Pe parcursul coborârii, bucureștenii au întrebat, ce-i drept, o turistă dacă a văzut doi copii coborând dar răspunsul negativ nu i-a alarmat. Când au ajuns în Izvorul Muntelui, cei doi au aflat de la un ranger că de fapt copiii s-au rătăcit și sunt în continuare la Dochia. Trei ore mai târziu, copiii erau predați teferi familiei la Izvorul Muntelui unde părinții au așteptat relaxați ca salvamontiștii să își facă treaba.

    Articolul anterior

    ”Sânge proaspăt” la 9 posturi de poliție din Neamț

    Articolul următor

    Zeci de pompieri de la ISU Neamț au fost avansați în grad! Vezi lista completă cu avansările!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular