ISSN 2457 - 3973

Harbuz și Drăgușanu au tăcut … chitic!

Extrem de activiti pe facebook în campania electorală, Liviu Harbuz și Cătălin Drăgușanu tac acum … chitic!

Pe paginile lor nu mai apar nici filmulețe, nici comentarii, nici fotografii iar postacii s-au liniștit și ei. Ultimele materiale pe care le-au pus cei doi sunt din duminica alegerilor.

Și pe alte pagini de facebook, folosite de gherilele de campanie de la cine știe ce candidați, s-a așternut liniștea. Nu mai apar filmulețe cu filaje la Dragoș Chitic, cu filaje la jurnaliștii care nu s-au așezat în genunchi în fața unui anumit candidat, cu povești bolnăvicioase despre aceștia.

A trecut și campania aceasta electorală, una dintre cele mai murdare din câte am trăit, ca jurnalist cu 16 ani de experiență.

Unii candidați și-au făcut deja bagajele și lasă în urmă tot ce au aruncat în ultimele săptămâni pe aici… Probabil vor încerca să se întoarcă în această toamnă, cu aură de îngeri, ascunși pe lista de partid, și vor cere votul pentru încă un mandat de parlamentar. Mai vorbim atunci…

Articolul anterior

Noii consilieri locali de la Piatra Neamț vor fi validați joi! Numele celor 23 de aleși locali!

Articolul următor

Sub semnul doliului! Legislatura trecută au murit președintele CJ Neamț, 4 primari și 2 consilieri județeni!

2 Commentarii

  • ce ati vrea sa mai spuna?Poporul a ales poporul va culege.In rest despre castigatori, mai bine taceti voi chitic!Raul se va vedea ,nu va faceti griji!!!!

  • …”jurnalist cu 16 ani de experiență”.
    Multi inainte, cu corectitudine si echidistanta! ca si pana acum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.