ISSN 2457 - 3973

Holograf și Carla’s Dream’s concertează de Zilele Orașului Piatra Neamț

Zilele Orașului Piatra Neamț se vor desfășura, în acest an, în perioada 23-26 iunie 2016.

”Va fi o ediție specială pentru pietreni și turiști. Am pregătit un program bogat în manifestări cultural – artistice și sportive”, a declarat primarul interimar Dragoș Chitic.

-joi, 23 iunie, va avea loc premiera piesei de teatru ”Dar ce-ati crezut ?!”

-vineri, 24 iunie, va fi marcată Ziua Universala a Iei in parteneriat cu Centrul pentru Cultura și Arte ”Carmen Saeculare”

-sâmbătă, 25 iunie, după cele 2 trupe românești – Iris și Compact – ce au concertat anul trecut la Zilele Orașului și Revelion, va veni Holograf într-un super-concert pe platoul de la Curtea Domească 

– duminică, 26 iunie, în ultima zi de manifestări, va avea loc un concert extraordinar al trupei ”CARLA`S DREAM`S”

Articolul anterior

Victor Ponta către primarul de Tîrgu Neamț: ”Cât luați acum? 80 la sută? Hai 75 la sută și sunt mulțumit!”

Articolul următor

Programul manifestărilor organizate de Primăria Piatra Neamț cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

3 Commentarii

  • Mai bine venea Lora

  • Super sunt sigur ca va veni foarte multa lume. FELICITARI DOMNULE PRIMAR CHITIC SI ECHIPEI DUMNEAVOASTRA. OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT VA DORESC MULT SUCCES

  • off, puneti macar 5 lei intrarea (glumesc)… iar va fi penibil pentru artisti… iar o sa fie scaunele pline de pensionari care nici nu o sa stie cine canta, nici nu au auzit de Holograf, nu o sa faca atmosfera, etc. Amintiti-va de concertul Taxi si de cum a cedat pana la urma Dan Teodorescu si a inceput sa „faca misto” de ei… E penibil si pentru artisti sa vina sa cante si cei din fata, de pe scaune sa stea impasibili, sa nu aplaude, sa nu cante impreuna, etc… Abia astept sa vad reactia pensionarilor de pe scaune cand o sa apara mascatii de la Carla’s Dream :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.