ISSN 2457 - 3973

Hoțul în șlapi din Piatra-Neamț, căutat de polițiști de jumătate de an

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în interiorul unei societăți comerciale din Piatra Neamț.

În fapt, la data de 23 iunie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către un lucrător comercial despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta biroului administrativ al unei societăți economice din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras două telefoane mobile.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, înălțimea de 175 – 180 cm, îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni scurți negri, purtând o șapcă roșie și o borsetă și fiind încălțat cu șlapi. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi sustras două telefoane mobile și după ce s-ar fi asigurat că nu este observat, a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini este rugat să anunţe Poliţiei municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!

Articolul anterior

Județul Neamț are un nou inspector școlar general

Articolul următor

Moment de intensă rugăciune pentru părintele Zenovie, starețul Mănăstirii Nechit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular