ISSN 2457 - 3973

Iată ce conține biletul de adio lăsat de tânăra care s-a aruncat în lacul Bâtca Doamnei din Piatra-Neamț

O tânără de aproximativ 17 – 18 ani a murit, marți, după ce s-a aruncat în lacul de acumulare Bâtca Doamnei din municipiul Piatra-Neamț. Apelul de urgență a fost făcut de un martor, în jurul orei 11.45, care a văzut cum tânăra este înghițită de ape.

La fața locului au sosit rapid echipajele ISU Neamț iar bărcile de căutare au fost lansate la apă. Pe mal, un echipaj SMURD aștepta o eventuală intervenție. La un moment dat, tânăra a fost găsită plutind și a fost adusă la mal de pompieri, fiind predată medicilor SMURD. S-au început imediat manevrele de resuscitare conform protocoalelor medicale dar în final s-a constatat decesul.

Tânăra zăcuse în apa rece mai bine de o oră dar cel mai probabil moartea s-a datorat înecului și nu hipotermiei.

La fața locului au venit și polițiștii criminaliști care nu au găsit niciun act de identitate asupra victimei. Au găsit însă pe un bilet de adio un număr de telefon mobil, biletul fiind protejat într-o pungă. Anchetatorii au sunat de mai multe ori la numărul respectiv dar nu a răspuns nimeni. Protejarea biletului în pungă pare a fi un gest premeditat și un indiciu prețios în derularea anchetei.

Urmează ca în urma expertizei să se constate cine este posesorul acelui număr de telefon și care este rolul său în această tragedie.

Prima pista este cea a unei sinucideri din cauza unor probleme sentimentale. Asta cu atât mai mult cu cât nenorocirea s-a produs în a doua zi de școală iar victima pare să fie liceancă. Nu este exclusă nici o ceartă cu familia.

Ancheta coordonată de procurorul criminalist va elucida acest mister.

Articolul anterior

Doi copii de 7 ani din Neamț au dispărut de acasă! Poliția și familia vă cer ajutorul!

Articolul următor

Adolescenta care s-a aruncat în lacul Bâtca Doamnei era internată la Centrul ”Ion Creangă” Piatra Neamț! A fost abuzată de familie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *