ISSN 2457 - 3973

Iată cum va fi vremea de Crăciun în Neamţ şi în ţară

Mateorologii au emis prognoza pentru perioada 23 decembrie, ora 22:00 – 26 decembrie, ora 10:00.

Fenomenele vizate sunt precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și polei.

„În nordul, centrul și vestul țării temporar vor fi precipitații, moderate cantitativ, iar cantitățile de apă, acumulate pe tot parcursul intervalului, vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp, cu precădere în zona deluroasă și montană aferentă. În noaptea de joi spre vineri (23/24 decembrie) și în prima parte a zilei de vineri vor fi precipitații mixte în Crișana și pe alocuri în Banat și sud-vestul Transilvaniei, iar în Maramureș și local la munte, în Transilvania și în nordul Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă. Pe parcursul zilei de vineri (24 decembrie) în zonele joase de relief precipitațiile se vor transforma treptat în ploaie, iar îndeosebi în noaptea de vineri spre sâmbătă (24/25 decembrie) și sâmbătă (25 decembrie), la munte, la altitudini mai mici de 1700 m, vor predomina ploile, determinând topirea stratului de zăpadă. Local se va forma polei”, arată prognoza meteo.

Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor cu viteze în general de 45…55 km/h, iar pe crestele montane rafalele vor depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Articolul anterior

Explozie într-o locuinţă din Barticeşti-Neamţ. Două persoane au suferit arsuri.

Articolul următor

Deputatul PSD Oana Bulai, despre adoptarea bugetului: „Toate măsurile din pachetul social al PSD au finanțarea asigurată.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.