ISSN 2457 - 3973

Îi cunoaşteţi? Poliţiştii din Neamţ vă cer sprijinul! Au golit de bani un card găsit! (foto)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea a două persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de tranzacții financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Persoanele în cauză au fost surprinse de camerele video amplasate în interiorul unei stații de distribuție a combustibilului, din Piatra Neamț.

La data de 23 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 53 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 15 noiembrie 2021, ar fi pierdut, în împrejurări necunoscute, portofelul în care se aflau mai multe documente personale, carduri și o sumă de bani.

Totodată, în cursul aceleiași zile, aceasta a constata că ar fi fost efectuate mai multe tranzacții financiare, de pe unul dintre cardurile bancare aflate în portofel.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de tranzacții financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, la telefon 0233/207000.

Articolul anterior

Un alt şofer prins drogat de poliţiştii din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, la „Flora Fest”: Susţineţi producătorii locali!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.