ISSN 2457 - 3973

În această seară, la ora 18, se va relua circulația care a fost deviată pentru trei zile, în zona căii ferate de la Horia – Trifești

În această seară, la ora 18, se va relua circulația care a fost deviată pentru trei zile, în zona căii ferate de la Horia – Trifești.

Decizia redirecționării traficului pe alte sectoare de drum a fost luată pentru a se putea executa lucrările de modernizare a unei rute care face parte din Axa rutieră strategică de transport 3 Piatra-Neamț – Mărgineni – Făurei – Trifești – Horia – Ion Creangă – Bacău.

Pe perioada desfășurării lucrărilor s-a circulat din DN 15 (Horia – Miron Costin) pe drumul comunal DC 91, din Miron Costin – Trifești, pe drumul comunal DC 92, iar din DN 2 (E 85) – Horia – Trifești, s-a mers pe drumul comunal DC 90.

Lungimea totală a rutei pe care o modernizează Consiliul Județean Neamț este de 72 kilometri. Lucrarea se realizează cu fonduri europene. Valoarea proiectului este de 165,7 milioane de lei, din care 151 de milioane de lei reprezintă finanțare nerambursabilă. În cadrul investiției se vor realiza șanțuri betonate, rigole, poduri și podețe, ziduri de sprijin, acostamente, sisteme de drenare a apelor subterane, trotuare, dar și drumurile laterale care vor asigura accesul la acest traseu județean.

Axa rutieră strategică 3: Neamț – Bacău va lega județul Neamț de limita cu județul vecin.

Articolul anterior

Eugen Țapu-Nazare, PNL Neamț: ”Vouchere de vacanță deductibile din CAS, pentru 4,2 milioane de angajați din sectorul privat”

Articolul următor

Deputatul Laurențiu Leoreanu oprește toate trenurile IR către București și în Gara Roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular