ISSN 2457 - 3973

În lipsa argumentelor, pesedistul Răzvan Cuc atacă liderii PNL Neamț cu poze ciordite de la presă

În lipsa unor argumente solide prin care să demonteze acuzațiile care i se aduc privind modul în care s-a încheiat contractul pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, îi atacă liderii PNL Neamț. Și nu oricum, ci cu poze ciordite (furate) de la presă.

Mai exact, poza pe care a postat-o pe pagina lui de facebook a fost furată (da, acesta este termenul) cu tupeu de la publicația newsallert.ro

Însă nici nu mai contează de unde a fost ciordită. Important este că, de la nivelul înalt al unui fost ministru, a fost sub demnitatea domniei sale să ceară permisiunea să folosească și să trucheze fotografia, sau măcar să preciezeze sursa acesteia.

Este clar că, de când a fost fugărit din organizația PSD Giurgiu, și adoptat de organizația PSD Neamț, Răzvan Cuc s-a molipsit de bunele moravuri ale celor din conducerea organizației.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, este un expert în luarea unor fotografii cu lideri ai PNL și trucarea acestora. La pachet cu atacarea persoanelor și nu a politicienilor liberali.

De altfel, ne aducem aminte că Arsene a fost cel care a publicat numărul de telefon mobil al ministrului liberal al Transporturilor și a cerut nemțenilor să îl sune și să îi ureze ”de bine”. (materialul poate fi recitit aici)

Revenind la subiect, după trucajul josnic cu Rareș Bogdan și limbajul de mahala folosit în urmă cu câteva zile, într-o postare, președintele PSD Neamț a recidivat, la unison cu Cuc, cu o fotografie trucată cu liderii PNL Neamț.

Textul care o însoțește este la fel, unul cu atacuri la persoană.

Niciuna dintre cele 2 postări nu a strâns decât câteva zeci de like-uri, evident de la pupătorii de clanță din partid. Este un mesaj în plus pe care nemțenii îl transmit, indirect.

Liberalii nu au reacționat niciodată la aceste atacuri la persoană și au precizat că nici nu o vor face.

Având în vedere însă că nici măcar pre-campania electorală nu a început dar unii au început deja să verse hârdăul cu lături, să ne așteptăm la o campanie electorală în care unii vor dori să curgă mult sânge. Ca să nu spunem rahat. Turcesc.

Articolul anterior

PSD își anunță candidatul la Primăria Piatra-Neamț pe căi ascunse

Articolul următor

Primul primar din PSD Neamț care transmite indirect că pleacă din partid

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *