ISSN 2457 - 3973

Incendiu într-un apartament din Piatra-Neamț, de la o lumânare

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni (24/25 aprilie), într-un apartament al unui bloc de pe Aleea Ulmilor, din Piatra-Neamț.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială de stingere,  o autoutilitară complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime) și Serviciul Județean de Ambulanță. Incendiul s-a manifestat în interiorul unei bucătării, într-un apartament situat la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Ulmilor. Până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat cele două persoane din apartament dar și alte 5 persoane aflate la etajele superioare. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aparate electrocasnice și s-au deteriorat obiecte de mobilier din bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, locotentul Irina Popa.

Pompierii au acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului.

Potrivit ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare.

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nici nu au fost victime.

Articolul anterior

Laurenţiu Leoreanu (deputat PNL Neamţ): Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos să vă aducă zâmbete, pace şi sănătate!

Articolul următor

Casă din Târgu-Neamț distrusă de un incendiu. Proprietarul a suferit arsuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.