ISSN 2457 - 3973

Incendiu minor la căminul pentru bătrâni din Ceahlău

Un incendiu minor s-a produs, vineri, la căminul pentru bătrâni din comuna Ceahlău, după ce salteaua unuia dintre asistați a luat foc din cauza unui scurt-circuit.

Cei 2 bătrâni din camera respectivă au fost evacuați de personalul căminului, din cauza fumului degajat.

”Pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la Unitatea medico-socială (Căminul de bătrâni) din comuna Ceahlău. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD si un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Ceahlău cu autospeciala din dotare.
Incendiul se manifesta într-un salon de la primul etaj, la nivelul unei saltele. Doar persoanele care erau cazate în acel salon au fost evacuate de personalul unității medicale, înainte de sosirea forțelor de intervenție.
A ars o saltea și au fost deteriorate bunurile materiale din interiorul salonului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.

 

Articolul anterior

Copaci căzuți peste o casă și 2 anexe ale unei bătrâne de 89 ani din Bistrița – Alexandru cel Bun

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: Guvernul PNL lansează mai multe programe pentru a sprijini antreprenorii români și dezvoltarea satului românesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular