ISSN 2457 - 3973

Incendiu violent la o societate din Dumbrava Roşie! Pompierii au intervenit 5 ore!

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de joi spre vineri (11/12 august 2022) la o societate comercială din Dumbrava Roşie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu patru autospeciale de stingere (dintre care una de la Punctul de lucru Roznov) și o ambulanță SMURD împreună cu membri ai SVSU Dumbrava Roșie.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat și violent la mai multe construcții din lemn, cu posibilitatea propagării la locuințele din apropiere. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: un atelier de producție materiale din lemn (peleți) cu o suprafață de 160 mp și utilajele din interior (uscător peleți, două mașini de prelucrare a lemnului, transportor rumeguș, sită electrică, documente), o autoutilitară care era parcată în aproprierea clădirii, o clădire de birouri cu suprafața de 100 mp cu elementele de mobilier din interiorul acesteia, accesorii de sonorizare și lumini, o magazie cu suprafața de 480 mp cu bunurile depozitate în interiorul acesteia (scule electrice gospodărești, utilaje asamblare și prelucrare lemn, aparate jocuri de noroc, aproximativ 30 anvelope, două butelii de gaz)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sergentul major Clarisa Jinga.

Intervenţia pompierilor a durat mai bine de cinci ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric (conductor electric defect).

Articolul anterior

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „1,4 miliarde lei daţi de Guvernul PSD pentru fiecare comună şi oraş din Neamţ!”

Articolul următor

43 de milioane de lei alocați de Guvernul Nicolae Ciucă pentru municipiul Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *