ISSN 2457 - 3973

Începe nebunia în trafic! Pregătiri pentru demolarea podului din zona Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ (foto-galerie)

În această săptămână au început primele lucrări premergătoare construirii unui nou pod peste pârâul Cuiejdi, din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.
Deja a fost restricţionat traficul rutier, pe anumite segmente, pe care se desfăşoară sondări, după cum anunţă primăria.
„În această săptămână, pe coridorul de mobilitate Bd. Decebal – Piața M. Kogălniceanu – Bd. Traian se desfășoară mai multe lucrări, printre care și realizarea de sondări în zona podului peste Cuiejdi de la spital. În acest moment se află două utilaje în zonă, unul care execută sondări de verificare în vederea determinării poziției exacte a infrastructurii de utilități și un utilaj care execută sondări pentru determinarea marginilor fundației infrastructurii podului. Aceștia sunt pași premergători pentru lucrările de demolare și construcție a noului pod, pe care le vom anunța din timp, înaintea începerii, pentru ca pietonii și șoferii să poată alege rute alternative”, au precizat reprezentanţii Primăriei Piatra-Neamţ.
După această etapă, podul va fi demolat, fapt care ar urma să se întâmple chiar în luna februarie.
Va fi realizat un sens giratoriu provizoriu în zona Policlinicii Stomatologice iar circulaţia rutieră către/dinspre cartierul Mărăţei – Muzeul de Istorie – Petrodava – Precista va fi deviată pe strada Orhei – Magazin Unic.
Parcările din zona Magazinului Unic şi cele din Piaţa Ştefan cel Mare ar urma să fie desfiinţate temporar pentru a lărgi cu încă o bandă circulaţia rutieră.

Articolul anterior

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ) a fost reales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Articolul următor

Trei nemţeni, reţinuţi de poliţişti după au furat banii dintr-un aparat de „păcănele” din Bacău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular