ISSN 2457 - 3973

”Independentul” Mircea Diaconu, sufocat de liderii ALDE Neamț

Candidatul independent Mircea Diaconu a fost prezent, sâmbătă seara, pentru mai puțin de 2 ore, în municipiul Piatra-Neamț, pentru a sta de vorbă cu alegătorii. Care nu au venit în număr mai mare de 20, dacă nu îi punem la socoteală pe liderii celor 2 partide care îl susțin: PRO România și ALDE.

Puținii oameni obișnuiți care s-au nimerit în zonă au dialogat civilizat și pertinent cu Diaconu, care le-a răspuns întrebărilor, indiferent de natura lor.

Deși întâlnirea se dorea a fi una nepolitizată, având în vedere că Mircea Diaconu susține peste tot că este un candidat independent, mai mulți politicieni s-au lipit de imaginea prezidențiabilului.

Aici facem referire în special la cei din conducerea ALDE Neamț și ALDE Piatra-Neamț, membri care s-au postat fix în spatele lui Mircea Diaconu ca să îi vadă tot norodul.

Președintele Ion Asaftei, consilierul județean Iulian Luca și consilierii locali Cristian Tihenea și Cătălin Misăilă i-au ”asigurat” fundalul lui Diaconu fix când acesta se dădea de ceasul morții cât este de independent.

Cel puțin, liderii PRO România Neamț au avut decența și inteligența de a sta într-un lateral fără a încerca să îi compromită imaginea celui care încearcă să capaciteze tocmai voturile alegătorilor scârbiți de toate partidele.

Însă interesul imaginii liderilor ALDE Neamț a fost mult mai mare decât al prezidențiabilului pe care îl susțin și astfel i-au lipit eticheta lui Diaconu de extensie a lui Tăriceanu.

Asta în ciuda faptului că Mircea Diaconu a declarat răspicat faptul că nu este interesat de nici o carieră politică după prezidențiale.

Cel mai probabil, Mircea Diaconu nu a știu nici o clipă că în spatele său atârnă mai mulți politicieni dornici de imagine. Sau a jucat teatru. Ceea ce, trebuie să recunoaștem, a făcut-o foarte bine în activitatea sa de 50 de ani.

Read Previous

PSD, o piatră de moară legată la gâtul României. Iohannis și PNL vor să pună țara pe picioare

Read Next

Primarul de Borca merge ”pe mâna” lui Iohannis

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *