ISSN 2457 - 3973

Individul din Crăcăoani care a tâlhărit un copil a fost arestat

La data de 5 iulie a.c., față de tânărul de 18 ani, Judecătoria Piatra Neamț a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În urma unei sesizări primite la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 21.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, polițiștii au identficat un tânăr, de 18 de ani, din Crăcăoani, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 4 iulie a.c., în timp ce se afla într-un parc din localitatea Bodești, prin amenințări de acte de violență, i-ar fi sustras unui minor în vârstă de 10 ani, din Ilfov, 50 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Bătrâni din Neamț, păcăliți cu sute de milioane de lei vechi prin metoda ”Accidentul”

Articolul următor

Un mucos de 14 ani a dat foc la o casă din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *