ISSN 2457 - 3973

Inspectorul şef al ISU Neamţ, Mihai Ciprian Mitrea, a fost avansat la gradul de general

Inspectorul şef al ISU Neamţ, Mihai Ciprian Mitrea, a fost avansat la gradul de general, prin decretul preşedintelui României, Klaus Iohannis.

În vârstă de 47 ani, Mihai Ciprian Mitrea devine unul dintre cei mai tineri generali în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

În cadrul ISU Neamţ, acesta este al doilea ofiţer care ajunge la gradul de general cu o stea, primul fiind regretatul general Ioan Niţică.

„Cu siguranță acesta este cel mai împlinitor sentiment din întreaga carieră de militar, începută acum 32 de ani la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc. Trăiesc un sentiment de onoare și mândrie în legătură cu apartenența la această armă a pompierilor militari și doresc să mulțumesc comenzii IGSU pentru propunerea subsemnatului precum și colegilor din ISU Neamț care prin modul de desfășurare a activităților au reușit să creeze condițiile pentru avansarea la gradul de general de brigadă a unui ofițer din inspectorat, pentru a doua oară în ultimii ani. La mulți ani de 1 Decembrie, o zi cu o semnificație deosebită pentru toți românii și de neuitat pentru cariera mea”, a declarat generalul Mihai Ciprian Mitrea.

Generalul Mihai Ciprian Mitrea are un CV impresionant: absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri şi cursuri post-universitare şi de perfecţionare în diferite domenii.

Profesional a avansat parcurgând toate treptele: a fost adjunct al comandantului de secţie în cadrul ISU Neamţ, locţiitor comandant de detaşament, ofiţer specialist I la Prevenirea Incendiilor şi apoi şef Serviciu Prevenire, adjunct al inspectorului şef al ISU Neamţ, împuternicit prim adjunct al inspectorului şef al ISU Neamţ iar din 2020 este inspector şef al ISU Neamţ.

Articolul anterior

Oamenii străzii din Piatra-Neamţ refuză cazare şi masă gratuite în centrul din Speranţa

Articolul următor

Accident rutier soldat cu rănirea unei femei, la Târgu-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular