ISSN 2457 - 3973

Internauții anunță: VINE SPITALUL MODULAR pentru care CJ Neamț a plătit din banii nemțenilor 3,2 milioane euro…

22 mai 2020

Internauții au început să facă haz de necaz pe tema spitalului modular pentru care nemțenii au plătit, cu mâna largă a CJ Neamț, peste 3,2 milioane euro.

Pentru corectitudinea informației, proiectul a fost inițiat de președintele CJ/PSD Neamț, Ionel Arsene, și votat în unanimitate de consilierii PSD și ALDE, dar și de Laurențiu Dulamă de la PMP și Corneliu Agăleanu de la PNL (dar ambii cu sufletul în PSD). Avizul de legalitate a fost dat de secretarul județului, Daniela Soroceanu.

S-a opus acestui proiect, considerând că banii pot fi investiți în sistemul sanitar din Neamț, grupul consilierilor PNL și consilierul PMP Cristian Ungurianu.

Spitalul modular trebuia pus în funcțiune (la Iași, nu la Neamț) până marți, 19 mai, dar turcii care au câștigat o licitație (deja contestată de un participant) caută motive și scuze pentru faptul că au depășit termenul contractual. În loc de TIR-urile cu containerele și aparatură au trimis … niște poze. Până ajung turcii, se termină pandemia.

Pentru că numărul pacienților cu Covid-19 scade de la o zi la alta. La fel și al cazurilor noi. Totodată crește numărul celor însănătoșiți iar spitalele se golesc.

Spitalul modular care nici măcar nu ar fi pe teritoriul județului Neamț lipsește dar contractul a fost semnat și banii alocați.

Sătui de atâtea ”fapte, nu vorbe”, nemțenii au început să râdă amar de acest proiect al unui spital inexistent.

Și, dincolo de aceste glume, o întrebare cât se poate de serioasă: cele 3,2 milioane euro aprobate pentru nimic, erau necesare spitalelor din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț, Bicaz și Bisericani?…

Deja opoziția pregătește un proiect de hotărâre prin care cere anularea proiectului dar, dacă se va izbi din nou de majoritatea PSD-ALDE-Dulamă-Agăleanu, totul va fi în zadar.

 

Articolul anterior

Opoziția îi cere lui Arsene să anuleze finanțarea de 3,2 milioane euro pentru spitalul modular fantomă

Articolul următor

Patru minori au fugit din Centrul ”Sancta Maria” Piatra-Neamț! În centru s-au înregistrat zeci de cazuri Covid-19!

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.